Bottennapp mot SSG
2019-02-28 11:48
Efter segern mot Ingelstad så fanns stora förhoppningar att ta sista chansen att verkligen hänga med i toppen inför matchen mot SSG. Tyvärr så gör vi en av dom sämre prestationerna för säsongen och förlorar med 5-4 efter sudden death.
SSG går fram till 3-0 efter drygt halva matchen innan vi vaknar till med dubbla reduceringar innan andra periodens slut.
I tredje perioden så spelar vi upp oss och tar ledningen med 3-4, och har även ett stolpskott mot öppen kasse. Men istället för att punktera matchen så kan istället SSG kvittera med 25 sekunder kvar.
I sudden så avgör sen Jacob Kumlin för hemmalaget efter 1.34.
Överlag en väldigt slätstruken insats som vi absolut ska ta revansch för imorgon mot Månsarp.