Seger i hemmapremiären!
2019-10-15 14:09
Efter att ha spelat 5-5 mot toppkonkurrenten Slätafly SK/IBK i premiären så väntade Nässjö IBF för oss i fredags. Ett Nässjö som förlorade sin premiär mot Nybro IBK med 6-2.

Likt premiären så tog vi ledningen i matchen och kontrollerade första perioden totalt. I andra perioden så släpper vi in ett tidigt mål men utökar kort där efter och lyckas även göra 4-1 i powerplay innan perioden är över.

I sista perioden så maler vi ner Nässjö och bjuder även på ett par riktiga delikatesser. 7-3 blir det till slut och att ta första segern var oerhört skönt även om Nässjö såklart är ett lag vi ska slå om vi har toppambitioner.