Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Guld i HiCup - Hovmantorp 2018
2018-09-21 13:28

Bra lirat CL98 P04! Säsongen är igång!!

Warbergsspelen
2018-03-26 17:57

Gothia Cup 2018 ! Vilka goa dagar!
2018-01-10 11:51


Vilken insats ni gör killar!! Otroligt nära att vinna Gothia Cup… Igen!!


Vilket lag, där alla bidrog till att vi fick chansen att uppleva Gothia Cup på ett fantastiskt härligt sätt även detta år. Att få spela en final i Gothia Cup är riktigt stort och att komma tvåa av 61st P04-lag är riktigt bra!! Nu borde vi ju dessutom ha tränat tillräckligt på att spela finaler, så att vi även kan vinna dem framöver :-)


Tack alla CL98-lag och alla andra som hejade fram oss genom hela cupen! Det gav definitivt extra kraft till laget när det som bäst behövdes!


Grymt roligt att få tillhöra denna förening och att få leda detta gäng. Nu kör vi vidare med träningar och matcher och laddar om för nya framtida cuper. Målet är fortsatt att vi skall ha riktigt roligt ihop, precis hela tiden, samtidigt som vi tar innebandyn, laget, spelare och liret till nya nivåer // Tränarna

Guld i HiCup i Hovmantorp !!
2017-10-01 21:59

Detta glada gäng fixade segern i HiCup !!

En riktigt fin laginsats rakt igenom hela cupen. I finalen hämtade killarna upp ett underläge och satte sedan in segermålet med ynka 10 sekunder kvar!! Mycket glädje!! Starkt jobbat!! Helt klart en bra uppvärmning inför seriepremiären :-)

Gothia Cup - Info
2017-09-14 14:33

Vi kommer åka med ett lag och då med alla som vill hänga med på cupen. Resan sker troligtvis med 2 st minibussar och oavsett hur spelschemat ser ut så kommer vi åka mot Göteborg någon gång på eftermiddagen den 3:e januari. Hemresan blir någon gång den 7:e januari och det gäller oavsett hur det går i våra matcher.

 

Betalning mm återkommer vi till något senare. Hoppas denna information är tillräcklig för stunden, så att ni föräldrar kan planera ledigheter samt eventuellt boka hotell mm om ni själva skall med upp. Många CL98-föräldrar bor då säkerligen på Clarion Odin i vanlig ordning. Hör av er vid ev frågetecken // mvh Tränarna


Härligt bra laginsatser i Fair Play Cup!!
2017-03-26 20:50

Riktigt härlig cup!! Fylld med en massa glädje och fantastiska prestationer. Ett stort tack till våra extracoacher Kevin, Hugo & Eddie från P00, som hjälpte oss med att få till en grymt rolig cup för våra grabbar. Tack även till alla föräldrar som hejade fram våra lag och som hjälpte till med transport, städ mm.


Vi åker med hela truppen till Jönköping och deltar med två lag och lyckas där komma 2:a och 3:a av 40 lag! Det ger ju en bra känsla!! Och stort grattis till Jönköping P04 som lyckdes ta förstaplatsen!

Vad det gäller träning, kommer vi köra sista imorgon (bara småmål) sen kommer lite mer info senare i veckan om nästa säsong, hoppas så många som möjligt dyker upp imorgon.

Vi kommer även köra en säsongsavslutning med någon rolig aktivitet. Återkommer mer om detta framöver... // Tränarna

 
Sponsorer