SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
CL98IC (Calmare Lindsdals IBC)
Innebandy

Gothia
2023-12-14 20:40

Lag 1. Spelar sina gruppspelsmatcher i Aktiviteten i Mölndal och i Wallenstam arena i Mölnlycke. I laget spelar, Hilda, Freja, Juni, Stina, Embla, Siri, Emmie, Elsa, Alice, Svea, Jouli & Hilma. 

Martin och Fredrik är lagledare.

 

Lag 2. Spelar sina matcher i huvudsak i arenorna på Kvibergsområdet. I laget spelar Maja, Elsa, Ida, My, Tinke, Alma, Liza, Elise, Stina-Mollie, Ayeat, Tea & Wilma. 

Andreas och Robert är lagledare. 

Spelschema finns nu i Gothia appen där kan ni se tider, hallar och motståndarlag. 


Praktiska saker
Vid det här laget har ni koll på vad ni skall packa. Men glöm inte skavsårsplåster/tejp. Madrass såklart och filt/handduk för att lägga under för att slippa knarr. Glöm inte matchställen både det blåa och det vita (ni som har). Galge för att hänga stället på tork är också bra. I och med att vi åker tåg kan det vara bra att packa i en rullväska och en ryggsäck så det inte blir så mycket att bära. Vi bor på Burgårdensgymnasie och tar spårvagnen dit från stationen. Hela laget käkar tillsammans på onsdag kväll så ta med pengar till det. 

Ledarna


Nyhetsarkiv
Gothia2023-12-14 20:40
Säsongen 23/242023-09-01 15:26
 
Sponsorer