SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
CL98IC (Calmare Lindsdals IBC)
Innebandy

Kalmars största innebandyklubb

CL98IC står för Calmare Lindsdals Innebandy Club. Numret 98 står för året som klubben bildades. Det var en sammanslagning av två klubbar, Lindsdals IBK och Kvarnholmen IBF som blev CL98IC.

 
Klubben har sitt säte i Kalmar, men bedriver även stora delar av ungdomsverksamheten i Kalmarförorten Lindsdal.

Med sina 634 aktiva, och totalt cirka 800 medlemmar är CL98 Smålands största och Sveriges 9:e största innebandyklubb med hela 34 lag för barn och ungdomar mellan 5 och 19 år samt närmare 100 ungdomsledare. Utöver ungdomslagen har föreningen ett representationslag på dam- respektive herrsidan som båda spelar i Division 1.
Vi har även lag i juniorallsvenskan på både pojk- och flicksidan.
 
Inför säsongen 2018/2019 så startade vi upp CL98 "Tigers" som är vårt parasportlag för spelare med funktionsvariation. Den gruppen har nu ökat till över 30 spelare som både tränar och spelar seriespel!
_______________________________________________________________
 

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig eller ditt barn, såsom kontaktuppgifter och personnummer. Syftet med en sådan behandling är att vi dels ska kunna komma i kontakt med er och dels kunna få bidrag från kommun och stat. 

 

Du har själv samtyckt till insamlingen, genom att lämna dina uppgifter. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. 

 

Dina uppgifter kommer att sparas så länge du eller ditt barn är medlem i CL98. Ingen utanför ledarstab och styrelse har tillgång till dina uppgifter. Personuppgiftsansvarig är ordförande Lars Wribe. 

 

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen eller raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@cl98.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. 

 

 

 
 
Sponsorer