SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Calmare Lindsdals Innebandy Club
CL98IC står för Calmare Lindsdals Innebandy Club. Numret 98 står för året som klubben bildades. Det var en sammanslagning av två klubbar, Lindsdals IBK och Kvarnholmen IBF som blev CL98IC.

Klubben har sitt säte i Kalmar, men bedriver stora delar av ungdomsverksamheten i Kalmarförorten Lindsdal.

Med sina 470 medlemmar är CL98 en av Smålands största innebandyföreningar med hela 14 lag för barn och ungdomar mellan 5 och 19 år samt närmare 70 ungdomsledare. Utöver ungdomslagen har föreningen ett representationslag på dam- respektive herrsidan. Damerna i division ett och herrarna i division två.
_______________________________________________________________

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig eller ditt barn, såsom kontaktuppgifter och personnummer. Syftet med en sådan behandling är att vi dels ska kunna komma i kontakt med er och dels kunna få bidrag från kommun och stat. 


Du har själv samtyckt till insamlingen, genom att lämna dina uppgifter. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. 


Dina uppgifter kommer att sparas så länge du eller ditt barn är medlem i CL98. Ingen utanför ledarstab och styrelse har tillgång till dina uppgifter. Personuppgiftsansvarig är ordförande Magnus Axelsson. 


Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen eller raderar dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@cl98.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen. 


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer