SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gruppseger i USM P16 - Avancemang till regionslutspelet!!
2019-11-23 10:52

I kvalet tog vi hem gruppsegern. Stark avslutning med 6-1 i gruppfinalen mot IBK Lund. I vår grupp ingick även Carlshamns IBK och FBC Kalmarsund.

Nästa steg blir regionslutspelet i Mullsjö i februari. I detta regionslutspel finns utöver CL98 även IBK Genarp, Westerviks IBK, Jönköpings IK, Växjö IBK & Träslövsläge IF. Segraren går vidare till Innebandyfesten.

Gothia Cup - Tredje finalen i rad och nu äntligen Guld för P04!!
2019-01-07 20:42

Underbart goa dagar tillsammans med detta lag i Göteborg!! En massa glädje, en grym inställning och en helt fantastisk lagsammanhållning. Att vara med detta lag på Gothia Cup är verkligen ett sant nöje för oss.


Vilken insats ni gör, varenda en! Underbara matcher med hundratals blåa supporters på läktarna. Tack till hela CL98 och alla Ni andra som hejade fram oss genom hela cupen och tack till extracoach Svante. I år kändes det som att lagets vilja var större än någonsin. Ljudet från publik och trummor i CL98 slår ju allt och det ljudet stannar aldrig. Härligt! // Ledarna


https://www.youtube.com/watch?v=Z3trvWReb5oGuld i HiCup - Hovmantorp 2018
2018-09-21 13:28

Bra lirat CL98 P04! Säsongen är igång!!

Warbergsspelen
2018-03-26 17:57

Silver i Gothia Cup 2018 ! Vilka goa dagar!
2018-01-10 11:51


Vilken insats ni gör killar!! Så otroligt nära ni är att vinna Gothia Cup även detta år!!


Vilket lag, där alla bidrog till att vi fick chansen att uppleva Gothia Cup på ett fantastiskt härligt sätt även detta år. Att få spela en final i Gothia Cup är riktigt stort och att komma tvåa av 61st P04-lag är riktigt bra!! Nu borde vi ju dessutom ha tränat tillräckligt på att spela finaler, så att vi även kan vinna dem framöver :-)


Tack alla CL98-lag och alla andra som hejade fram oss genom hela cupen! Det gav definitivt extra kraft till laget när det som bäst behövdes!


Grymt roligt att få tillhöra denna förening och att få leda detta gäng. Nu kör vi vidare med träningar och matcher och laddar om för nya framtida cuper. Målet är fortsatt att vi skall ha riktigt roligt ihop, precis hela tiden, samtidigt som vi tar innebandyn, laget, spelare och liret till nya nivåer // Tränarna

Guld i HiCup i Hovmantorp !!
2017-10-01 21:59

Detta glada gäng fixade segern i HiCup !!

En riktigt fin laginsats rakt igenom hela cupen. I finalen hämtade killarna upp ett underläge och satte sedan in segermålet med ynka 10 sekunder kvar!! Mycket glädje!! Starkt jobbat!! Helt klart en bra uppvärmning inför seriepremiären :-)

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer