SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träning inne igen
2021-09-02 10:34

P05 kör vidare i år med träningar i samma hall och samma tider som förra året. 

Falkenbergshallen Tisdagar 20.00-21.30 och Torsdagar 18.30-20.00

 

Serien startar den 3 oktober med match borta mot KaRo i Kallingen. 

Seriepremiär
2019-10-11 06:27
På söndag den 13 oktober drar det igång. 

Redan 09:30 blåser vi igång i Falkenbergshallen. Vi möter Växjö Vipers så det kommer bli en jämn och välspelad match. 

Kom och heja på vårat gemensamma P04/05 lag!!! Det kommer bli spännande. 

Välkomna!


Säsongen rullar sakta igång
2018-09-01 16:36
Som vi längtat!!!

2018/2019 har äntligen kört igång. Vi ser fram emot att träffa alla spelsugna killar.
Denna säsong har vi anmält två lag i P05 serier och vi har även anmält ett tillsammans med P04. Det är hela 44 matcher i år som ska genomföras.

Underbart!

Välkomna till en spännande säsong.
//ledarna
Ryyysare i Västervik
2017-11-12 17:05
Ur en ledares perspektiv... 

Förberedelse, kalla lagen, målvaktsgrejer...check. Just det, måste hämta bussen. Gör det nu lördag kväll 21:00, check och Yes allt funkar, minns alla koder. Kallt som tusan oroar mig för halt väglag...

Gameday, se till att Wille äter ordentlig frukost, vätska. Rabblar samtidigt upp allt som sonen ska packa ner, han svarar Ja x10 och svamlar nåt om att sluta tjata. Lagar lunch...

09:10 vi går mot bussen, matchkläder med, sjukvårdsväska med, Wille med och bilnycklar, taktikblock...Framme vid bussen inser att jag glömt fryspåsen...Aja hinner inte gå tillbaka. Rutan full med frost...Vi kommer bli sena... Rullar mot Volvohallen, tankar. Yes klockan 09.47 inte så sen. Räknar in barn alla med. Vi kör lugnt och tryggt mot Västervik. Förväntan hos mig är stor, jag vet att jag har 11 stycken vinnarskallar med mig. Vinnarskallar som lika gärna kan stjälpa sig som att vinna just pga sina höga ambitioner om att vinna. 
Hur ska jag och Andreas idag hitta balansen till att inte låta viljan att vinna ta över hur vi ska spela, för att kunna vinna?

11:50 något sena kommer vi till Skoghagas Sporthall. Byter om...tiden går. Drar laget och målsättning. Först 12:10 kommer vi ut på golvet, värmer upp. Uppvärmning ser sådär ut, bollarna studsar och vi passar bollarna som hejkon tejkon. Snabbsnack "Vi ser att bollarna studsar för er, ingen fara ni kommer snart in i det".

12:30 Äntligen matchen igång, min puls är relativt hög...Fasen vet om det inte är värre att coacha än att spela själv? Första 2 spelar vi så strålande och känslan är direkt att det känns bra, pulsen har lagt sig och vi rullar boll så snyggt. 
Smack 0-1, Emrik spräcker nollan direkt. GUTT sedan börjar eländet där vi ledare direkt ställs på prov. Utvisning och straff! Korrekt? Ja. Robin, målvakt, njuter nog ändå lite av situationen och gör en strålande räddning. Själv har jag maxpuls utan att träna...

Vi reder ut underläget bra, men Wille blir skjuten på juvelerna och kan inte spela mer i första perioden. Tänk snabbt, hur justerar vi...ok vi går ner på 3 backar, ny center. Vi har stora svårigheter i låga slottet och Westervik är mycket spelskickliga och passningssäkra. Vi sliter hårt och med blotta förskräckelsen står det 3-3 efter första perioden.

Period 2
Tror inte en match kan bli jämnare, vi försöker att fokusera på våra mål. Vi pratar om att vi behöver hjälpa varandra något mer, snacka mer. Vi fortsätter att ha problem med deras snabba och beslutsamma omställningar. Samtidigt är vi bra på att hålla långa anfall, vi är dock inte så farliga. Vi är där men det sista lilla saknas. Killarna hänger lite, börjar bli trötta och fokuserar mer på domarna än på sin uppgift. Ok ok, nu måste vi sprida positiva tankar...Låt inte 11 vinnarskallar förstöra för sig själva...Ok Sofia, du kan detta, hjälp killarna komma rätt i sina positioner igen. Hjälp dem att lyckas!
Wille tillbaka i spel och vi går tillbaka till grunduppställning...Killarna jobbar sig sakta in i matchen, minut för minut.
Elliot kunde inte gjort 5-5 målet lägligare än 14.17 in i andra perioden.

Period 3
Vi peppar killarna, vi tar fram det positiva i det faktum att vi hämtat upp deras ledning 3 gånger. Det tyder på styrka. Taktik...Hur få fart på laget i sista, vi vill pressa lite högre och lite hungrigare. Vi gör en liten justering i laget, en justering som skulle visa sig vara precis det som behövdes. Tur eller skicklighet? Förmodligen båda, men utan inställningen hos killarna så hade inga ändringar hjälpt.
00:53... kallduschen ett faktum. STRAFF igen, Korrekt?! NEJ! Ja jag erkänner jag blev irriterad och frustrerad. Jag sa även, nej nej nej inte denna gången till domaren. Ja det smittade av sig direkt till killarna...Det klagades på allt som domarna gjorde efter denna straff (som de btw satte) Fasen, nu måste de fokusera igen, annars glider matchen oss ur händerna. Gott om tid kvar. Ok hur använda energin de har mot domarna till spelet...Hur? Som en skänk från ovan får vi inslag från sargen i ett ganska ofarligt läge. Kaptenen för dagen Olle NB kliver fram och dunkar helt enkelt in den i krysset lite lätt. Tror nog att det var Olles bästa skott någonsin. 6-6 och jag ryyyser. Där och då vände matchen åt vårt håll. Varje minut som gick blev vi bättre och vågade spela runt och slog passningarna på ett tillslag. Hos killarna på bänken tisslades "nu lägger vi energin på matchen, nu tar vi hem detta" Positivt...Gutt vi kan fokusera på att coacha annat nu, det positiva sköter killarna själva.

Med 10 minuter kvar att spela är ställningen 7-7, jag är 100% säker att matchen inte kommer att sluta 7-7. Ett lag kommer att göra mål...Robin peppar och skriker och blir som en extra back med sitt snack. Tiden rullar och pulsen är så sjukt hög, jag är galet nervös...Snälla söta låt killarna få sätta den, låt oss åka hem med en go stämning, kan vi inte ha turen på vår sida nu, kom igen laget, kom igen nu,

13:25 Filip Svendsen trycker dit den! Jublet är totalt. Sen kom den längsta 1 och en halv minuten på mycket länge. Killarna spelar så smart, de håller bollen inom laget nästan hela tiden ut. 10 sekunder kvar...Japp det går fan vägen och 11 vinnarskallar bildar hög hos Robin. Jag har så mycket adrenalin i kroppen att man i stort sätt bara skakar.

Vinna är inte allt men det är gutt i sånna här jämna och härliga matcher. Vi firar i omklädningsrummet. Alla skrattar och pratar och jag, jo jag njuter. Det spelar ingen roll om man spelar eller coachar. En seger är alltid en seger, det går inte att plocka bort den känslan. Man ska inte plocka bort den känslan, lika viktigt är det att inte plocka bort känslan när man förlorar, när man måste trösta och peppa och säga nästa gång...

Hur gick det för killarna i Sandbäckshult? Vi får rapport om att de leder 4-0!

Direkt efter matchen efter firandet, börjar vi ledare att omedvetet analysera...Vad gjorde vi bra? Vad kan vi förbättra? Vad gjorde motståndarna bra? Hjärnan på högvarv...

I bussen hem är det en fröjd att lyssna på grabbarna och bara vara. Det är en fröjd att få veta att grabbarna i Sandbäckshult också vann.

16.45 hemma igen...bussen måste tillbaka, vem har tvätten, kommer alla hem skicka nya kallelser, just det hämta dottern.
17:03 öppnar dörren till vårt hem...stökigt och rörigt, vem bryr sig? För just där och då när jag satte mig framför datorn, spelar inget någon större roll. Vi hade 11 vinnarskallar med oss, 11 individer som satte laget före sin egen frustration som gjorde va de kunde för att följa målsättningen.

Vi är grymt stolta över att vara ledare för CL98IC P05.
Vid pennan Sofia Johansson, ledare.
Seriepremiär
2017-10-08 11:18
Nu drar det igång. I dag möter vi Craftstaden i Oskarshamn 16:00.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer