SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

CL98ic Tigers i tidningen: "Spelare med klös välkomnar alla"
2019-10-18 21:31
Foto: Barometern
I helgen var CL98ic Tigers med i Barometern Bonus Weekend! En stolt tränare Jens Bergzén var med och presenterade nyheten i lördagens upplaga av Ring så spelar vi på Sveriges Radio P4 (https://bit.ly/32y9s2S)

"Spelare med klös som välkomnar alla"

"För CL98 Tigers är gemenskapen och allas lika värde viktigast. Till det här kompisgänget är alla, oavsett funktionsvariation, välkomna.

CL98 Tigers är ett parainnebandylag i Kalmar som älskar det där med att lira med klubba och boll. Laget består av spelare med olika funktionsvariationer och välkomnar killar och tjejer i alla åldrar. CL98ic Tigers spelar seriespel och tävlingsmatcher, men även om det alltid är roligt att vinna är det inte segrarna som är det viktigaste.


CL98 Tigers föddes egentligen tack vare en dröm som den rutinerade lagkaptenen Kim Adolfsson hade en natt.

– Jag råkade ha en dröm om att vi startade ett innebandylag och så blev det så. Vi var ett kompisgäng som höll i det och i början var det lite svårt att hitta spelare, men vi gav aldrig upp. Jag har spelat innebandy i 22 år och känner många och de andra kompisarna hade också mycket kontakter så till slut fick vi ihop ett lag, berättar han."


Läs artikeln (Prenumerant)
 
Sponsorer