SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ny damorganisation 2021/2022
2021-05-19 11:29
Tomas Jagodzinski och Tobias Johansson kommer att leda laget i Division 1 samt Juniorallsvenskan kommande säsong

Till kommande säsong 2021/2022, så kommer vi i CL98 genomföra en omorganisation på damsidan då vi har erbjudits en plats i Division 1 som vi har tackat ja till.

 

Vi kommer även att ha ett lag i Division 2, Juniorallsvenskan och F06 så att vi kan tillgodose matcher för alla spelare.

 

Det innebär att vi slår samman vår tidigare A-trupp med vårt JAS & F05-07-lag som kommer att genomföra försäsongen gemensamt och senare då bilda två stycken träningsgrupper

 

Verksamhetsutvecklare Johan Wittberg:

 

"Detta gör att vi på en bra sätt kan jobba vidare på vår vision att bli självförsörjande med spelare från egna leden till våra representiationslag.

Vi gjorde en liknanade resa på killsidan för ett antal år sedan med lyckad effekt. Nu ser vi att vi har en god återväxt bland våra flicklag och kan påbörja samma resa även där"

 

Vi jobbar just nu hårt för att spika ledarkonstellationerna för dom båda trupperna. Klart är att Tomas Jagodzinski och Tobias Johansson kommer att leda lagen i Division 1 och Juniorallsvenskan.

 

När arbetet är klart för övriga lag så kommer vi att presentera det löpande.

 
Sponsorer