SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Annie Wennerström förlänger med CL98
2021-05-20 11:09

CL98 och forwarden Annie Wennerström är överens om ett nytt avtal som sträcker sig över de kommande två säsongerna.

 

Annie har CL98 som moderklubb men har rutin från SSL-spel med FBC Kalmarsund och Jönköpings IK tidigare i karriären. 

 

Förra säsongen så var Annie spelande tränare i A-laget och ska även framöver fungera som ledare och spelarutvecklare i vårt Division 2- och i våra flicklag vilket vi är glada över.

 

"Jag ser verkligen fram emot kommande säsong och den nysatsningen som klubben gör på damsidan. Personligen så ska det bli skönt att kunna fokusera fullt på mitt eget spel i Division 1 utan att behöva tänka på tränarbiten. Vi har dessutom hittat en bra lösning med att jag ska kunna hjälpa till med spelarutveckling hos våra yngre tjejer. Jag ser en stor potential hos dom och det ska bli kul att vara med i starten på vår resa", säger Annie Wennerström.

 

 

CL98s verksamhetsutvecklare Johan Wittberg är glad över att Annie valt att förlänga sitt kontrakt och vara en del i damsatsningen som görs.

 

"Det är otroligt roligt att Annie förlänger med oss. Med sin erfarenhet från bland annat SSL och RIG (Riksinnebandygymnasiet) så är hon en stor förebild för våra yngre tjejer och kommer vara oerhört viktig under vår återkomst i Division 1. Att hon dessutom har CL98 som moderklubb och kommer fungera som spelarutvecklare i våra yngre lag sätter jag stort värde i."

 
Sponsorer