Derbyseger!
2018-11-13 09:32
Det blev tre poäng i derbyt mot Slätafly SK/IBK efter en konstig match där vi var det klart sämre laget första två perioderna men ändå ledde med 3-0. Det handlade mycket om ett uppoffrande defensivt jobb och mycket skottäck första halvan av matchen där vi inte riktigt var igång med fötter och klubbor. Sista delen av matchen så jämnar vi ut spelet och får kontroll på det. I sista perioden så har vi såklart hjälp av resultatet och kan spela ganska mycket på vår ledning och gör det bra. Vi går fram till 4-0 innan Flyers stora desperation hjälper dom att komma ifatt till 4-3 till slut, då deras två sista mål kom sista minuten.

Oerhört skön seger där vi visar att vi även kan vinna genom en solid defensiv och ett hårt jobb. Härnäst väntar serieledarna Ingelstad IBK på bortagolv.